Cum Cumpar

Cum trimit o comanda?

Pentru a putea plasa o comanda pe site trebuie sa detii o adresa valida de e-mail, prin intermediul careia se va putea efectua comunicarea dintre noi.

Pentru o buna functionare a site-ului nostru, va recomandam sa folositi ca browser de internet: Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Google Chrome sau Safari.

 

Preturi

Lista de preturi pentru piese auto online, se poate accesa fara a fi nevoie sa va deschideti un cont, in meniul "Cautare Rapida", completand datele masinii dvs, respectiv:

 

Cerere oferta pret

Daca nu gasiti produsul dorit in catalog, puteti folosi meniul "Cere Oferta" vizibil si in imaginea de mai sus.

Dupa trimiterea cererii, veti primii pe email, in cel mai scurt timp oferta noastra; puteti transforma o cerere oferta pret in comanda ferma, dand replay la email-ul pe care l-ati primit cu oferta noastra.

 

Finalizare comanda

 

Pentru a putea finaliza comanda dvs, daca ai un cont existent, te rugam sa te autentifici cu datele tale, iar daca nu ai un cont, creeaza-ti unul prin completarea unui formular simplu pentru crearea unui cont client nou.

Inainte de inregistrarea comenzii, te rugam sa verifici cu atentie sumarul comenzii. Iti vom expedia un e-mail de confirmare a primirii comenzii tale in sistem. Acest mesaj NU va constitui acceptarea ferma a comenzii tale.

Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil si a actualizarii de pret.

Cererile de oferta pret cu date de identificare masina incorecte, nu pot fi procesate si vor fi anulate.

Vor fi procesate atat cererile de oferta pret trimise prin meniul "Cere Oferta", cat si cererile de oferta pret trimise la adresa de email: comenzi@RaoAuto.ro , cu date de identificare masina corecte.

 

Procesare comanda

Dupa ce trimiteti comanda online, in cel mai scurt timp, veti fi sunat pentru confirmarea comenzii si disponibilitatea pieselor comandate.

Comanda efectuata pe site va deveni valida doar dupa ce va fi confirmata telefonic.

Comenzile si cererile de pret se proceseaza in ordinea inregistrarii.

Timpul de onorarea a comenzii dvs este de minim 3 ore si maxim 5 zile, dupa confirmarea telefonica.

 

Disponibilitate produse

Piesele comandate sosesc din depozitele furnizorilor, in aproximativ 3 ore, daca sunt disponibile in depozitele din Bucuresti, intr-o zi sau doua daca sunt disponibile in depozitele din tara si 3 - 5 zile, daca sunt disponibile in depozitele din afara tarii.

Pentru a se face verificarea compatibilitatii comenzii dvs., va rugam sa completati cel putin campul optional "Serie Sasiu", format din 17 caractere.

 

Facturarea comenzii

Pe factura  vor fi specificate conform comenzii dvs. confirmata telefonic, produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare bunurilor si serviciilor livrate.

Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare, dupa cum urmeaza:

  • Datele necesare pentru facturare persoana fizica: nume si prenume, CNP sau serie si numar carte identitate. adresa de resedinta;
  • Datele necesare pentru facturare persoana juridica: nume societate comerciala, cod fiscal, numar inregistrare Registrul Comertului, cont bancar, banca, adresa sediu social, nume si prenume delegat, serie si numar carte identitate delegat.

Datele de facturare vor fi pastrate dupa prima dvs. comanda in programul de facturare pentru a putea facilita rapiditatea urmatoarelor comenzi.

 

Cum platesc?

 

- Numerar - se achita produsele in momentul ridicarii de la sediul firmei noastre sau la livrarea prin curierat.

- Ordin de plata / Transfer bancar - prin virarea sumei de bani echivalenta comenzii dvs. in contul RaoAuto.ro pe baza facturii proforme emise de catre noi; comanda va fi onorata dupa ce se va constata intrarea banilor in contul RaoAuto.ro.

- Ramburs - plata produselor se face curierului la livrarea comenzii dvs. Factura se va afla in pachetul trimis, si va contine valoarea produselor comandate, taxele de transport urmand a fi achitate direct curierului, ce va emite chitanta.