RaoAuto.ro este site-ul reprezentat de SC Revizie Auto Online SRL
si se ocupa cu recomandarea si vanzarea de piese auto. Pe langa experienta pe care o aducem pe o piata extrem de aglomerata, ce presupune cunostiinte foarte vaste, va oferim si o varietate foarte mare de produse si cel mai important, informatii utile si rapiditate in raspunsuri.

RaoAuto.ro pune spre vanzare piese de cea mai buna calitate, pentru toate tipurile de autovehicule, aducand in fata doar branduri foarte mari producatoare de astfel de piese.

Ne axam atat pe piese originale cat si pentru piese aftermarket si pentru multe dintre ele garantam cel mai mic pret de pe piata.

Istoria Revizie Auto Online SRL a inceput inca din anul 2010, timp in care am reusit sa acumulam foarte multe cunostiinte in domeniu si sa fim apti sa oferim cele mai bune solutii, atat pentru autovehicule comune, cat si pentru autovehicule mai rare.

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este fara doar si poate relatia corecta pe care o avem cu orice client si varietatea mare de produse pe care o punem la dispozitia dumneavoastra. De asemenea, incercam sa oferim si informatii cat mai corecte despre fiecare produs si serviciu in parte.