Acumulator Bosch S3 90 Ah

Cod Produs: 0092S30130

Rating: 0/5

Pret:
379 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 489.5lei
Economisesti 23%
Producator: BOSCH
Stoc: 
Contactati-ne 
Acumulator Bosch S3 90 Ah
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Bosch Automotive Aftermarket este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente din lume, fiind liderul montial in domeniul auto. Compania aprovizioneaza cu succes, atat producatorii de masini, cat si comerciantii si service-urile auto din intreaga lume, cu extrem de multe piese de schimb.

Piata de desfacere pe care o au cei de la Bosch este uriasa. Acestia reusesc sa transmita piese in 140 de tari si dispun de nu mai putin de 14000 de angajati care reusesc sa se mentina de ani buni pe pozitia de lider in domeniu.

Pe langa faptul ca este liderul in vanzari de piese auto, Bosch mai este si liderul in ceea ce priveste sortimentul de produse, avand nu mai putin de 450 000 de articole, care acopera domenii  de la sisteme de siguranta pana la bujii cu scanteie pentru motoare.

Doar echipa care se ocupa de distributie si care se asigura de faptul ca piesele pot ajunge in orice colt al lumii, numara nu mai putin de 300 de angajati.

Pe langa piesele propriu zise pentru masini, Bosch mai produce si echipamente de service, de testare si de diagnoza pentru service-urile auto.

Cu o varietate atat de mare de produse, cu un succes rasunator in lume si cu produse ieftine si de calitate, Bosch este poate marca ideala pentru achizitia pieselor auto.

Grătarul este decisiv pentru puterea şi fiabilitatea unei baterii. PowerFrame®patentat oferă avantaje semnificative faţă de grătarele uzuale şi este responsabil pentru un curent optim.

Avantajele tehnologiei PowerFrame®

Cadru stabil de grătar

Împiedică creşterea grătarului şi coroziunea la margini, iar astfel deteriorarea separatorului sau un scurt-circuit prin contactul grătarului cu placa negativă.

Grătar ştanţat

Structura solidă, precisă asigură aderenţa deosebită a masei active la grătar şi permite o încărcare şi descărcare rapidă şi cu rezistenţă a bateriei. Fără fragilitate cauzată de deformare la producţie în comparaţie cu grătarele uzuale.

Structura optimă a grătarului

În zonele cu solicitare crescută de trecere este exces de plumb: Grătarul poate fi solicitat mai puternic şi mai rezistent la coroziune.

Formă de grătare optimizată pentru curgere

Design-ul optimizat conduce tijele de grătar direct la legătura de plăci. Datorită rezistenţei de curgere reduse este asigurată o conductibilitate optimă, iar curentul este transmis pe cea mai scurtă cale către consumatorul de energie electrică.

Testul de durabilitate SAE J240 (75 °C) indică:

Grătarul Stamped Grid (dreapta) corodează minim, conductibilitatea electrică este afectată foarte puţin. La grătar pe stânga, materialul corodează între granulele aliajului. Rezultat: curent slab şi durată de utilizare scurtă.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257