Acumulator Monbat 70Ah

Cod Produs: 570 024 054 JIS

Rating: 0/5

Pret:
262 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 354.2lei
Economisesti 26%
Producator: MONBAT
Stoc: 
Contactati-ne 
Acumulator Monbat  70Ah
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Monbat Plc este o companie care se axeaza pe productia de baterii. Fie ca este vorba despre baterii pentru automobile sau pentru alte aplicatii, acestea sunt de cea mai buna calitate si raspund cu succes tuturor cerintelor pe care le au utilizatorii.

Bateriile produse de Mombat sunt pe baza de plumb acid si au o istorie foarte mare pe piata internationala, fiind produse de mai bine de 50 de ani.

Monbat reuseste sa acopere o gama foarte larga de produse, in ceea ce priveste bateriile, incluzand baterii de pornire pentru masini, baterii stationare sau baterii construite special pentru diverse aplicatii militare. Spre exemplu, Nato foloseste baterii Monbat pentru diversele proiecte pe care le are, acest lucru fiind o garantie a faptului ca Monbat indeplineste absolut toate cerintele in materie de standarde internationale.

Spre deosebire de concurenta, Monbat se evidentiaza prin calitatea produselor si mai ales prin preturile acestora, care sunt foarte mici si reusesc sa incante majoritatea utilizatorilor.

Per total, Monbat este o companie care merita incercata si care aduce baterii de buna calitate, raspunzand in felul acesta cerintelor din ce in ce mai mari pe piata automobilelor.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257