Acumulator Varta Blue Dynamic 44 Ah

Cod Produs: 544402044 3132

Rating: 0/5

Pret:
215 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 264lei
Economisesti 19%
Producator: VARTA
Stoc: 
Contactati-ne 
Acumulator Varta Blue Dynamic 44 Ah
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Varta este unul dintre cei mai mari producatori de baterii din lume, axandu-se pe tot felul de baterii, in special pe bateriile necesare automobilelor. Infiintata in Germania in 1904, Varta a reusit sa se impuna repede pe piata si a produs pentru inceput baterii pentru submarinele de razboi ale Germaniei, in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial. Pe langa baterii, mai producea si diverse produse farmaceutice si chimicale. Dupa razboi insa, Varta a ramas cu partea de baterii in timp ce partea farmaceutica s-a transferat catre o alta companie, numita Altana.

Chiar daca pana in prezent, compania s-a divizat in mai multe ramuri si a fost vanduta in mai multe directii, a reusit sa se mentina sus pe piata de baterii si reuseste inca sa produca astfel de piese aducand calitate, fiabilitate si preturi bune.

Astazi, pe langa calitata, Varta incearca sa tina cont si de mediul inconjurator si sa produca baterii care sa fie cat mai putin nocive pentru acesta.

Per total, Varta este un producator de baterii care merita incercat, in primul rand datorita istoriei si experientei foarte bogate si in al doilea rand datorita produselor de buna calitate, care sunt construite cu foarte mare grija si care au un succes mondial.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257