Antigel AD Albastru- 1,5L

Cod Produs: AD10012369

Rating: 0/5

Pret:
20 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 20.9lei
Economisesti 4%
Producator: AD
Stoc: 
Contactati-ne 
Antigel AD Albastru- 1,5L
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Auto total AD este una din companiile romanesti care a reusit sa se impuna pe piata pieselor auto si sa o faca cu integritate si cu calitatea care sa primeze. Compania are o experienta de peste 19 ani si incearca sa ofere solutii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste piesele auto.

Fie ca le importa, fie ca le produce, Auto Total garanteaza pentru calitatea produselor, ceea ce ii face sa fie printre cele mai apreciate firme de profil din zona. Anul 2012 spre exemplu, le-a adus o cifra de afaceri de 131 de milioane de euro, o suma destul de mare tinand cont de situatia financiara a perioadei si de zona unde se afla.

Printre calitatile cu care se lauda Auto Total se numara siguranta, demonstrata de parteneriatele de lunga durata, excelenta, demonstrata de calitatea produselor, chiar daca este vorba de aftermarket sau produse originale, profesionalism si rapiditate in tot ceea ce intreprinde.

Per total, Auto Total AD este o companie de incredere care merita toata atentia in momentul in care doresti sa achizitionezi piese pentru masina ta.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257