Antigel GM G12 Rosu Concentrat

Cod Produs: 1940663

Rating: 0/5

Pret:
18 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 22lei
Economisesti 18%
Producator: GM
Stoc: 
Contactati-ne 
Antigel  GM G12 Rosu Concentrat
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

GM este poate cea mai mare companie din lume cand vine vorba de autovehicule. Aceasta a fost infiintata in America si a devenit un adevarat gigant, atat in productia de masini, cat si in productia de piese auto. GM reuseste sa produca masini in peste 37 de tari si are sub aripa sa marci precum Chevrolet, Opel, Daewoo, Caillac sau Vauxhall.

Despre calitatea pieselor si a masinilor celor de la GM, istoria vorbeste de la sine. In cei peste 70 de ani de existenta, GM a reusit performanta sa fie cel mai mare producator de masini din lume timp de 77 de ani consecutiv, din 1931 pana in 2007, mai mult decat orice alt producator.

Daca din 2008 pana in 2011 a scazut pe locurile 2 si 3 ca vanzari, din 2011 a reusit sa revina pe primul loc in lume, cu peste 9 milioane de masini vandute in intreaga lume, adica nu mai putin de 11.9 % din intreaga piata de autovehicule.

GM este prezenta pe absolut toate continentele si pe langa autovehicule propriu zise, livreaza si piese de masini, reusind sa aduca piese de foarte buna calitate, cu garantie foarte mare, care se potrivesc perfect oricarei masini din gama GM.

Csalitatea masinilor si a pieselor este data si de faptul ca producatorul participa la diverse concursuri in sporturile cu motor, precum Nascar, Le mans sau SCCA. Per total, GM este un producator ce merita incercat datorita istoriei si datorita succesului pe care il are in toata lumea.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257