Antigel V W- G13 -1,5L

Cod Produs: G013A8JM1

Rating: 0/5

Pret:
42 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 53.9lei
Economisesti 22%
Producator: VW
Stoc: 
Contactati-ne 
Antigel V W- G13 -1,5L
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Volkswagen aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai vandute marci de masini nemtesti, care a luat cu asalt piata, atat in Germania cat si in restul lumii. Tradus mot-a-mot „masina poporului”, Volskwagen a aparut in 1930, cand se incerca crearea unei masini pe care sa si-o permita toata lumea. Ideea de Volskwagen i-a apartinut controversatului Hitler iar primul model a fost facut de catre Porche. Ulterior, in  1938 s-a construit o fabrica speciala pentru Wolkwagen, in orasul care astazi se numeste Wolfsburg si care a fost special ridicat pentru aceasta fabrica.

Dezvoltarea companiei a venit abia dupa razboi, in 1961 fabrica devenind societate pe actiuni si lansand modelul 1500.  Dezvoltarea a continuat si ulterior, lansandu-se modele de succes precum Golf sau Passat si ajungandu-se la vanzari de milioane de unitati. De-a lungul timpului, pe langa asamblare, Volkwagen a produs si piese, care astazi sunt cele mai cautate pentru masinile cu acelasi nume.

Per total, Volskwagen este o firma cu renume care merita toata increderea si uimeste prin calitatea masinilor si a produselor si prin preturile scazute.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257