Ulei de Motor Repsol Elite Competition

Cod Produs: R5W40/1

Rating: 0/5

Pret:
37 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 40.7lei
Economisesti 9%
Producator: REPSOL
Stoc: 
Contactati-ne 
Ulei de Motor  Repsol Elite Competition
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Repsol este o companie de energie la nivel mondial, care desfasoara activitati în sectorul de hidrocarburi. Este una dintre cele mai mari companii petroliere private din lume. 
Repsol este o companie integrata de energie la nivel mondial, cu experienta. Desfasoara activitati amonte si în aval din întreaga lume. 
Repsol crede ca prin inovare, se poate crea un nou model de energie. De aceea, sunt prezenti în zonele cu potential ridicat de energie, cum ar fi Brazilia, Rusia si SUA, datorita la unei strategii de echilibru, o crestere consolidat, si-au dezvoltat noi domenii de afaceri în cadrul companiei. 
Sunt preocupati de bunastarea oamenilor si dezvoltarea economica a societatii. Motivul pentru care la Repsol, se poate contribui cu talent, efort si entuziasm pentru construirea de solutii energetice inteligente si durabile pe termen lung. Acest lucru se realizeaza întotdeauna prin utilizarea unor procese care sa raspunda la comenzile stricte privind siguranta si respectul pentru mediul înconjurator.   
La Repsol vom efectua activitati în amonte (explorare si productie de hidrocarburi) si în aval, care include rafinare Unde suntem lideri europeni cu produse si servicii care sa raspunda la cele mai înalte de calitate si siguranta proceselor, Marketing, Gaz petrolier lichefiat, chimice si energie. 
Ne-am angajat la inovare tehnologica, cheia pentru construirea unui model energetic mai eficient, sigur, competitiv si durabil. 
Istoria noastra arata ca viitorul este facut de cei care ramân cu un pas înainte si sa se adapteze la provocarile pe masura ce apar. Bazându-se pe cele opt decenii de experienta în lumea de energie, Repsol a format o echipa calificata, gata pentru a satisface angajamentul la o sursa de energie garantata, prin utilizarea inovatiilor tehnologice, optimizarea resurselor, eficienta energetica si cautarea de noi, surse de energie durabile.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257