Ulei Motor Ford 5W30 5L

Cod Produs: F5W305L

Rating: 0/5

Pret:
113 ,00 lei TVA inclus
Pret vechi: 119.9lei
Economisesti 6%
Producator: FORD
Stoc: 
Contactati-ne 
Ulei Motor Ford 5W30 5L
Cantitate
Oferim discount de pana la
10%
pentru montaj in service-ul nostru
Marca Cod Original OE
Name
Subiect:

Mesaj:

Intrebari Si Raspunsuri

Compania Ford aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un nume care este pe buzele pasionatilor de masini inca de la varste fragede si avand o istorie extrem de bogata cu care se mandreste. Compania a fost infiintata in America de catre Henry Ford, in anul 1899 si s-a axat inca de la inceput pe productia de automobile.

De-a lungul timpului, a reusit sa se pozitioneze pe primele locuri in productia de automobile si sa se mentina acolo, producand an de an milioane de automobile vandute in toata lumea.

Pe langa masinile de foarte buna calitate la preturi mici, Henry Ford a introdus un concept deosebit pe piata automobilelor, care presupunea fabrici eficiente si muncitori foarte bine platiti, elemente greu de egalat de catre alte firme.

Astazi, Ford s-a extins in foarte multe tari, avand ramuri de productie chiar si in Romania, unde a preluat Automobile Craiova si a inceput sa produca masini de cea mai buna calitate. Pe langa automobilele propriuzise, Ford produce si numeroase piese de cea mai buna calitate si testeaza fiecare produs cu cea mai mare atentie.

Per total, Ford este unul dintre cei mai mari producatori din lume, atat cand vine vorba de automobile cat si cand vine vorba de piese si merita incercat datorita istoriei si datorita garantiei pe care o ofera.

TE PUTEM AJUTA?
Consultanta Telefonica
de SPECIALITATE
GRATUITA
Program
L-V: 800-1800

0720.860.257